Bouchées

Marinated Provençal olives 5

Black olive tapenade, croutons 5

Lamb merguez - grainy mustard, fresh baguette 5 

Charcuterie maison  12 


Pour commencer

Soupe du jour

Butter leaf salad - honey pickled baby carrots, pear, roasted garlic vinaigrette 13

Magret salad - mixed greens, duck magret, pickled beets, crouton, garlic vinaigrette 18

 Aioli de légumes - puff pastry, winter vegetable, aioli, marinated white anchovy 16

Foie gras and chicken liver parfait - homemade toasted brioche 10

Ravioli aux fromages - tomato confit, parmesan, pistou 19                                 

Beef Tartare au couteau - Alberta beef striploin & duck fat potato chips 18 

Plateau de charcuterie - duck rillettes, French ham, chicken liver pâté, Rosette de Lyon 26 

Assiette de charcuterie - duck rillettes, French ham, Rosette de Lyon 15 


Plat Principal 

Broek pork chops - butternut squash gratin, glazed carrots, gnocchi, sauce charcutière with sage and crispy garlic 29

Silversage beef cheeks - pommes purée, mushrooms, parsnips, brussel sprouts, natural jus 32

Striped bass - leeks, spinach, fennel, cherry tomatoes, pistou 32


Steak frites - Alberta beef striploin, mixed salad & pommel frites MP

* choice of sauce au poivre or beurre maître d’hôtel 


Poisson du jour - fresh daily MP

Plat du jour - French regional classics  MP 


* Menu changes often without notice