Bouchées


Marinated Provençal olives 7

Black olive tapenade, croutons 7

Mushroom Croquettes 8 

Charcuterie maison  12 


Pour commencer


Soupe du jour

Butter leaf salad - Alberta beets, Fairwinds Farm goat cheese, Crème de Cassis vinaigrette 14

Foie gras torchon - baguette 21

Ravioli aux champignons - wild mushrooms, parmesan, morel mushrooms sauce au cream 19

Ricotta gnocchi - Perigord truffle  21

                 Beef Tartare au couteau - Alberta beef striploin & duck fat potato chips 17 

Plateau de charcuterie - duck rillettes, French ham, chicken liver pâté, Rosette de Lyon 26 

Assiette de charcuterie - duck rillettes, French ham, Rosette de Lyon 15 


Plat Principal 


Cassoulet - duck confit, pork belly, cannellini beans, bread crumbs 31

Pan seared scallop - citrus pommes purée, wild mushrooms & leeks  35

Poisson du jour - fresh daily MP

Steak frites - Alberta beef striploin, mixed salad & pommel frites MP

* choice of sauce au poivre or beurre maître d’hôtel 

Plat du jour - French regional classics  MP 


* Menu changes often without notice